Goedkopezorgverzekering.nl helpt u bij het vergelijken van alle Nederlandse zorgverzekeringen die in 2017 beschikbaar zijn.

Vergelijk de zorgverzekering voor 2018 via onze unieke online zorgverzekeringen vergelijker. U kunt jaarlijks tot en met 31 december overstappen naar een andere zorgverzekering. Uw nieuwe zorgverzekering zegt dan uw huidige zorgverzekering voor u op. Vind nu de zorgverzekering die het beste aansluit bij uw wensen & budget.

Zorgverzekering 2018 informatie

[symple_button url=”//www.goedkopezorgverzekering.nl/” color=”red” size=”medium” border_radius=”3px” target=”self” rel=”dofollow” icon_left=”” icon_right=””]Bekijk hier hoe u €450,- kunt besparen op uw zorgverzekering[/symple_button]

Een zorgverzekering vergelijken doe je gemakkelijk en snel door gebruik te maken van onze unieke zorgverzekering vergelijker. U kunt tot wel 450 euro besparen op uw zorgverzekering als u voor het jaar 2018 overstapt naar een andere zorgverzekering. Wij vergelijken alle Nederlandse zorgverzekeringen met elkaar zoals Agis, FBTO en Achmea zorgverzekeringen. U kunt na het vergelijken direct overstappen naar de gewenste zorgverzekeraar. Wij regelen voor u de verdere overstap naar de verzekeraar van uw keuze. Wacht niet langer en start vandaag met besparen op uw zorgverzekering door middel van de vergelijker te starten.

Veranderingen zorgverzekering 2018

Elk jaar kunnen de vergoedingen, de dekkingen en het eigen risico veranderen. Jaarlijks worden op Prinsjesdag de wijzigingen bekend gemaakt voor het volgende jaar. De afgelopen jaren was het vaak zo dat ieder jaar het eigen risico steeg. Inmiddels is het verplichte eigen risico €385,- maar het zou best kunnen dat in 2017 het eigen risico nog verder stijgt. In de politiek zijn er namelijk gesprekken om het verplichte eigen risico voor volgend jaar te verhogen naar €500,-. Voor veel mensen is het veel geld om €500,- uit eigen zak te betalen wanneer zij de zorg hard nodig hebben. Door het eigen risico te verhogen worden de kosten van de gezondheidszorg voor de minder hoog, aangezien mensen zelf meer meebetalen wanneer zij gebruik maken van zorg.

Welke zorgverzekering moet ik kiezen voor het jaar 2018?

Ook voor 2017 is het zoals gezegd weer verstandig om alle zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het slim om goed te kijken naar wat voor soort zorgverzekering je wilt afsluiten, je zorgverzekering vergelijken dus. Er zijn namelijk twee grote verschillen bij zorgverzekeringen. Namelijk de restitutiepolis en de naturapolis. Bij de restitutiepolis heb je volledige vrije zorgkeuze. Je kan hierbij dus zelf kiezen welke arts je wilt en naar welk ziekenhuis je gaat voor een behandeling. Bij de naturapolis heeft de zorgverzekeraar contracten met bepaalde ziekhuizen, waardoor er geen vrij zorgkeuze is en je alleen gebruik kunt maken van de zorgverleners waar de zorgverzekeraar een contract mee heeft.