FBTOFBTO zorgverzekering 2014

FBTO is in 1956 opgericht in Friesland. FBTO staat ook voor de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge en is in de opbouwjaren na de tweede wereldoorlog opgezet omdat mensen graag hun geld veilig wilden stellen. Ondertussen is FBTO uitgegroeid tot een van de bekendere verzekeraars van Nederland en heeft verschillende producten waaronder zorgverzekeringen, autoverzekeringen en inboedelverzekeringen. Ook in 2014 biedt FBTO zorgzekeringen aan.

FBTO zorgverzekering

FBTO zorgverzekering is tegenwoordig onderdeel van Achmea, een grote verzekeringsgroep in Nederland. Niet alleen FBTO valt onder Achmea maar ook Agis zorgverzekeringen, Centraal Beheer Achmea, InShared, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea e.a.

Bent u nu benieuwd wat FBTO zorgverzekering voor u kan betekenen in 2014? Of wilt u weten of u bij uw huidige zorgverzekeraar goed zit voor komend jaar? Maak dan snel gebruik van onze zorgverzekering vergelijker.

Goedkope zorgverzekering helpt u bij het vergelijken van alle zorgverzekeringen. Door FBTO zorgverzekering te vergelijken met het huidige aanbod kunt u tot 350 euro per jaar besparen.