MenzisMenzis zorgverzekering 2014

Menzis heeft als eerste zorgverzekeraar de premie voor 2014 laten dalen. De premie voor de basisverzekering bedraagt ( onbekend ) per maand. Menzis is de op twee na grootste zorgverzekeraar van ons land. Het concern bestaat nog uit twee andere zorgverzekeraars Azivo en Anderzorg.

Menzis zorgverzekering vergelijken

Op goedkope zorgverzekering kunt u uw zorgverzekering vergelijken met het gehele aanbod van 2014. Wij hebben binnen deze vergelijking ook de zorgpremies van Menzis opgenomen. Zo kunt u direct zien of Menzis de goedkoopste zorgverzekering is, wacht niet langer en start direct met het vergelijken van uw zorgverzekering.

Naast het vergelijken van uw zorgverzekering plaatsen wij ook wekelijks nieuwsberichten omtrent de veranderingen en wijzigen van de zorgverzekering in 2014. U kunt deze nieuwsartikelen vinden op onze nieuwspagina of blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en schrijf u in voor de zorg alert van Goedkope zorgverzekering. Inschrijven is heel gemakkelijk en zo gedaan. Schrijf u direct in en ontvang als eerste de nieuwe premies voor 2014.

Bespaar op uw zorgverzekering in 2014, schrijf u direct in voor de zorg-alert om als eerste op de hoogte zijn van de goedkoopste zorgpremies