OHRAOHRA zorgverzekering 2014

OHRA is onderdeel van de Delta Lloyd groep en bestaat al meer dan 80 jaar. Deze zorgverzekeraar heeft op dit moment ruim 80.000 klanten. OHRA heeft de zorgpremie voor 2014 nog niet bekend gemaakt. Naar verwachting zullen de zorgpremies van OHRA media november worden vrijgegeven. Vanaf dat moment wordt direct de zorgpremies toegevoegd aan de zorgverzekering vergelijker. U kunt uw zorgverzekering vergelijken op Goedkope zorgverzekering om te zien of OHRA zorgverzekeringen aansluit op uw wensen als het gaat om uw zorgverzekering in 2014.

OHRA zorgverzekering vergelijken en overstappen

Na het vergelijken van uw zorgverzekering kunt u moeiteloos overstappen naar OHRA zorgverzekering. Dit kunt direct na de vergelijking doen en u krijgt direct in uw e-mailbox de bevestiging van de overstap. Vindt u binnen 7 dagen een nog goedkopere zorgverzekering, dan kunt u de overstap ongedaan maken en opnieuw overstappen naar de zorgverzekering van uw keuze. Vergelijken, overstappen en besparen doet u op Goedkope zorgverzekering

Wilt u zorgverzekeraars vergelijken en erachter komen welke zorgverzekeraar voor u het meest voordelig is? Maak dan nu gebruik van onze online zorgverzekering vergelijker en kom erachter welke verzekeraar uw belangen het best vertegenwoordigd in 2014.

Mocht u vragen hebben betreffende het vergelijken, overstappen of OHRA zorgverzekeringen dan beantwoordt onze klantenservice deze graag. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.